| |  |
|
С молитвой к Господу
| |
золотая | Дата: Среда, 26.09.2012, 10:39 | Сообщение # 1 |
Награды за посты:
| Молитва, которая исцеляет.
Господи, сделай руки мои проводником Мира Твоего, и туда, где ненависть, дай мне принести Любовь, туда, где обида, дай мне принести Прощение, туда, где рознь, дай мне принести Единство, туда, где заблуждение, дай мне принести Истину, туда, где сомнение, дай мне принести Веру, туда, где отчаяние, дай мне принести Надежду, туда, где мрак, дай мне принести Свет, туда, где горе, дай мне принести Радость.
Помоги мне, Господи, не столько искать утешения, сколько самому утешать, не столько искать понимания, сколько самому понимать, не столько искать любви, сколько самому любить. Ибо во истину, кто отдает - тот получает, кто забывает себя - вновь себя обретает, кто прощает - тому прощается, кто умирает - тот возрождается в Вечной жизни.
Помоги же мне, Господи, сделай руки мои проводником Мира Твоего.
Dum spiro spero Дорогу осилит идущий....
| |
| |
золотая | Дата: Среда, 26.09.2012, 10:40 | Сообщение # 2 |
Награды за посты:
| О, Премилосердый Боже, Отче, Сыне и Святый Душе, в нераздельной Троице поклоняемый и славимый, призри благоутробно на рабу Твою А (имя), болезнею одержимаю; отпусти ей вся согрешения ее; подай ейисцеление от болезни; возрати ей здравие и силы телесныя; подай ей долгоденственное и благоденственное житие, мирные Твои и примирные благая, чтобы она вместе с нами приносила благодарные мольбы Тебе, Всещедрому Богу и Создателю моему. Пресвятая Богородица, всесильным заступлением Твоим помоги мне умолить Сына Твоего, Бога моего, об исцелении рабы Божией (имя). Все святые и ангелы Господни, молите Бога о больной рабе Его (имя). Аминь
| |
| |
золотая | Дата: Среда, 26.09.2012, 11:00 | Сообщение # 3 |
Награды за посты:
| Приими, о, Всеблагословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе ныне приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой зде сущей и внемлющей молению нашему. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавляеши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши; еще же, Госпоже Владычице Богородице, и от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему, Христу Богу нашему. О, Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас недостойных рабах Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением Пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
| |
| |
золотая | Дата: Среда, 26.09.2012, 11:30 | Сообщение # 4 |
Награды за посты:
| Молитва Пресвятой Богородицы во имя Ее,именуемой "Целительница"
Приими, о Всеблагословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, печальныя сия молитвы, со слезами Тебе приносимыя от нас, недостойных рабов Твоих, к Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой сущей и прислушающей моления наша и подающей с верою просящим. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, расслабленных и недужных исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от бед избавляеши, прокаженных очищаеши и малых детей милуеши, еще же Госпоже Владычице Богородице, от уз и темницы свобождаеши и всякие многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему Христу Богу нашему. О, Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас, недостойных рабех Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе Приснодеве Преславней и Непорочней, славящих и чтущих Тя и вопиющих во веки веков. Аминь.
| |
| |
золотая | Дата: Среда, 26.09.2012, 11:39 | Сообщение # 5 |
Награды за посты:
| ОЧЕНЬ РЕДКИЕ МОЛИТВЫ К ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ ОБ ИСЦЕЛЕНИИ ДЕТЕЙ (читать эти молитвы должны матери об исцелении любых болезней у детей) МОЛИТВА ПЕРВАЯ О Пресвятая Владычице Дево Богородице, спаси и сохрани под кровом Твоим моих чад (имена), всех отроков, отроковиц и младенцев, крещеных и безымянных и во чреве матери носимых. Укрой их ризою Твоего материнства, соблюди их в страхе Божием и в послушании родителям, умоли Господа моего и Сына Твоего, да дарует им полезное ко спасению их. Вручаю их Материнскому смотрению Твоему, яко ты еси Божественный покров рабам Твоим. МОЛИТВА ВТОРАЯ* Матерь Божия, введи меня во образ Твоего небесного материнства. Уврачуй душевные и телесные раны чад моих (имена), моими грехами нанесенные. Вручаю дитя мое всецело Господу моемуИисусу Христу и Твоему, Пречистая, небесному покровительству. Аминь.
| |
| |
| |
 | |  |
|